skip to Main Content

Particulieren

Voor een merkbaar en optimaal effect is het aan te bevelen om meerdere sessies te volgen. Je bepaalt zelf hoeveel en welke frequentie.

– 5 sessies: € 285 |10 sessies: € 550 (vooraf te voldoen)

– Betaling per sessie: € 60

-10-sessies (onderhoud)abonnement:
1 jaar geldig en door meerdere gezinsleden te gebruiken: € 495

Pinnen en contant betalen is mogelijk.

Gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars is mogelijk vanuit het aanvullende pakket (alternatieve zorg). Vraag naar de mogelijkheden.

Liever de sessies thuis doen? Dat kan met het BreinTalent leensysteem. Je ontvangt daarbij ook de persoonlijke begeleiding van BreinTalent. Dit is ook ideaal als je met meerdere personen sessies wil doen. Als je overweegt om een neurofeedbacksysteem aan te schaffen is dit een goede kennismaking. Met dagelijkse sessies train je intensiever en per sessie is je investering maximaal € 40.

– Voor 6 weken inclusief 15 sessies ……………………….. € 599

– Voor 4 weken inclusief onbeperkt aantal sessies … € 998

– Voor 6 weken inclusief onbeperkt aantal sessies .. € 1285

– Een andere huurperiode of een ander aantal sessies is ook mogelijk.

Leensysteem voor thuis

Bedrijven / ondernemers

BreinTalent traint ook werknemers op locatie. Dat kan veilig en snel geregeld worden voor meerdere afdelingen. Je kunt dit zelf regelen door gebruik te maken van de BreinTalent leensystemen. Een andere mogelijkheid is één, of meerdere systemen via BreinTalent aanschaffen en BreinTalent inschakelen voor de trainingen, begeleiding en evaluaties.

De breinfitnesstrainingen van BreinTalent aan jouw werknemers en collega’s aanbieden? Graag bespreek ik alle mogelijkheden en wensen om ook jouw collega’s en werknemers meer rust in hun hoofd te geven.

De tarieven zijn voor consumenten inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

Afspraken binnen 24 uur afgezegd of vergeten worden in rekening gebracht.

Aangesloten bij de NVNF (Nederlandse Vereniging van Neurofeedback) en bij de beroepsorganisatie CAT (Complementair Aanvullend Therapeuten).

Back To Top