Ga naar hoofdinhoud

Particulieren

Voor een merkbaar en optimaal effect is het aan te bevelen om meerdere sessies te volgen. In overleg bepalen we hoeveel en in welke frequentie je de sessies wil doen.

– 5 sessies: € 290 |10 sessies: € 575 (vooraf te voldoen)

– Betaling per sessie: € 63

Contant betalen en pinnen is mogelijk. Ook betaling in Florijnen.

Liever de sessies thuis doen? Dat kan met het BreinTalent leensysteem. Je ontvangt daarbij ook de persoonlijke begeleiding van BreinTalent.

Dit is ideaal als je met je partner of andere gezinsleden thuis sessies wil doen. Als je overweegt om een neurofeedbacksysteem aan te schaffen is dit een goede kennismaking. Met dagelijkse sessies train je intensiever en per sessie is je investering maximaal € 45.

  • 14 dagen, 10 sessies ……………………………………………€ 475
  • 28 dagen (4 weken), 15 sessies ………………………….. € 599
  • 28 dagen (4 weken) onbeperkt aantal sessies … € 1.009

Een andere leenperiode of een ander aantal sessies is uiteraard ook mogelijk.

Leensysteem voor thuis

Bedrijven / ondernemers

BreinTalent traint ook werknemers op locatie. Dat kan veilig en snel geregeld worden voor meerdere afdelingen. Je kunt dit zelf regelen door gebruik te maken van de BreinTalent leensystemen. Een andere mogelijkheid is één, of meerdere systemen via BreinTalent aanschaffen en BreinTalent inschakelen voor de trainingen, begeleiding en evaluaties.

De breinfitnesstrainingen van BreinTalent aan jouw werknemers en collega’s aanbieden? Graag bespreek ik alle mogelijkheden en wensen om ook jouw collega’s en werknemers meer rust in hun hoofd te geven.

De tarieven zijn voor consumenten inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

Afspraken binnen 24 uur afgezegd of vergeten worden in rekening gebracht.

Aangesloten bij de NVNF (Nederlandse Vereniging van Neurofeedback), de beroepsorganisatie CAT (Collectief alternatieve Therapeuten) en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP).

Back To Top