Ga naar hoofdinhoud

Marieke heeft al ruim 25 jaar een eigen praktijk. Daarvoor werkte ze in een hectische kantooromgeving waar veel flexibiliteit en stressbestendigheid van haar verwacht werden. Daar is haar interesse gewekt voor het ontstaan van stress en andere mentale klachten. Ze wilde graag 1-op-1 met mensen werken en zegde na 17 jaar op kantoor haar baan op en startte met een eigen praktijk. Massage had haar eerste aandacht omdat ze daar positieve ervaringen mee had tijdens haar sportverleden. Later kwam bij haar de interesse voor de wisselwerking tussen body en mind. Voor meer achtergrondkennis studeerde ze Toegepaste Psychologie.

Voor neurofeedback heeft ze diverse cursussen gevolgd en is gecertificeerd NeurOptimal® advanced trainer. Ze verdiept zich nu ook verder in de werking van het brein en het zenuwstelsel bij bijvoorbeeld trauma.

Al deze kennis en ervaringen gebruikt ze in haar praktijk en bij de neurofeedbacktrainingen. Daardoor heeft ze veel ervaring in coachen en begeleiden. Zelf doet ze regelmatig een neurofeedbacksessie:)

Sleutelwoorden voor Marieke zijn: persoonlijke aandacht, deskundigheid en ervaring.

Back To Top