Aangepast-breintalent-trainingsprogramma-voor-rust-in-je-hoofd-en-een-gezonde-focus

Ervaringen BreinTalent

Paul . . burn-out, man, 49 jaar

Dit voorjaar werd ik geconfronteerd met een burn-out. Het was eigenlijk een steeds groter concentratieverlies in mijn werk met allerlei mentale klachten. Dat leidde tot steeds meer slaapproblemen en uiteindelijk trilden zowel mijn armen als mijn benen en ik was erg boos en gefrustreerd.

Nadat ik door mijn directeur bezocht ben, heb ik Fons van der Meulen gebeld en ben bij hem op bezoek gegaan. In dezelfde week heb ik drie trainingen gehad met NeurOptimal. In de weken daarna ben ik iedere week twee of drie keer getraind. Gaandeweg verdwenen mijn klachten en na anderhalve maand waren alle problemen verdwenen. Doordat ik snel kon gaan trainen heb ik ook weinig tijd gemist voor het bedrijf.

De laatste maanden ga ik weer lachend naar mijn werk. Ik heb er weer plezier in en kan me prima concentreren. Ik slaap weer goed en heb mijn leven en mijn werk prima op orde.

Als ik bekijk hoe ik me eerst voelde dan kan ik me nauwelijks voorstellen dat ik zonder NeurOptimal nu zo goed in mijn vel zou zitten. BreinTalent bedankt!

Lees meer ervaringen met NeurOptimal bij "testimonials" op www.zengar.com (Engels).

Meld je aan voor een proeftraining