Aangepast-breintalent-trainingsprogramma-voor-rust-in-je-hoofd-en-een-gezonde-focus

Ervaringen BreinTalent

Lara . . .adhd, vrouw, 16 jaar

“Lange tijd had ik last van slapeloosheid. Ik kon moeilijk in slaap komen en werd ’s nachts vaak wakker. Op school had ik veel concentratieproblemen. Ik kon niet lang stilzitten en mijn hoofd liep over van gedachten. Daardoor kwam ik nauwelijks aan leren toe.

Onderzoek wees uit dat er sprake was van ADHD. Met deze diagnose echter waren mijn klachten niet opgelost. Het medicijn Ritalin hielp aanvankelijk goed maar na verloop van tijd werd ik steeds emotielozer. Ik herkende mezelf niet meer.

Inmiddels heb ik elf trainingssessies gehad bij BreinTalent. Vooraf was ik nogal sceptisch maar al na de eerste training bemerkte ik een grote verandering. Ik voelde me heel fijn ontspannen en kon al vrij snel goed doorslapen.

Echt bizar, want dat had ik helemaal niet verwacht. Naarmate ik meer trainingen onderging, ging het steeds beter met me. Op school kon ik me beter focussen. Ik kon weer ‘normaal’ leren voor een tentamen, terwijl ik eerst na 10 minuten mijn concentratie kwijt was. Ook het plannen ging beter, was niet meer zo chaotisch in mijn hoofd.

Op de HAVO ben ik destijds blijven zitten, waardoor ik op het VMBO terechtkwam. Ook toen waren mijn cijfers niet erg hoog. In het laatste jaar startte ik echter bij BreinTalent. En inmiddels ben ik geslaagd met twee achten en vijf zevens! Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk dat NeurOptimal echt werkt en zo snel resultaten geeft!

Soms heb ik nog wel klachten maar bij BreinTalent heb ik ook manieren geleerd om hiermee om te gaan. Door praktische oefeningen bijvoorbeeld en door te sporten of door bepaalde muziek te luisteren.”

Lees meer ervaringen met NeurOptimal bij "testimonials" op www.zengar.com (Engels).

Meld je aan voor een proeftraining